De locaties waar Go!4Future begeleiding aanbiedt

 • Scouting centrum Marnix van Sint Aldegonde
  Watersportweg 24, 3138 HD in Vlaardingen

  Op deze locatie bieden we begeleiding in de natuur en outdoor aan.  Het scouting gebouw is ruim opgezet. We hebben het hele gebouw tot onze beschikking. Ook mogen we materiaal lenen vanuit het materiaal depot, van sjoelbakken tot laser gamen.  Buiten hebben we de ruimte om allerlei activiteiten te doen. En het ligt een steenworp afstand van het Klauterwoud in de Broekpolder. Naast het scouting gebouw ligt de Vlaardingse Vaart hier kunnen we vissen, zwemmen, varen of suppen. 

 • Voetbalvereniging VDL
  Sportlaan 1, 3141 XN in Maassluis

  Op deze locatie bieden we sport & spel aan. Wij hebben de kantine en alle sportvelden tot onze beschikking. We hebben een  eigen materiaal container voor ons sportmateriaal. 
 • Kind manege Karperhoeve
  Zuidbuurt 5, 3141 EN in Maassluis

  Op deze locatie bieden we begeleiding met dieren aan. We hebben de "Barg" tot onze beschikking. Hier hebben wij een huiselijke boerderij sfeer. Op de boerderij zijn paarden, honden, kippen, eenden en ganzen. De paarden kunnen een onderdeel zijn van de begeleiding, bijvoorbeeld; paardrijden*, poetsen, wandelen of helpen in de stal.  Achter de manege ligt een weiland waar wij gebruik van mogen maken voor bijvoorbeeld voor een potje voetbal of vliegeren. Langs de manege ligt de Bonervliet hier kunnen we vissen, zwemmen, varen of suppen. Voor de manege ligt een recreatie gebied, met water en wandel paden.

Ons hoofdkantoor:

 • Go!4Future Hoofdkantoor
  Drijver 141, 3144 GD in Maassluis

  Ons hoofdkantoor ligt vlakbij winkelcentrum Koningshoek in Maassluis. Hier hebben wij een mini speel-o-theek, een mini bibliotheek en een muziekruimte gerealiseerd voor de kinderen van Go!4Future.


* Onder voorbehoud

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn